lunes, 13 de mayo de 2013

Una mica més...Recta final!

Hola Rossinyols!!!

Quina pena, això ja s'acaba, però encara ens queda un cap de setmana i la festa final. A la Katy li fa molta pena que s'acabi el projecte i a mi sincerament també, hem passat molt bons moments :)

Fa dos dissabtes els rossinyols de Banyoles van fer un dinar multicultural, és a dir, tots van portar alguna cosa típica del seu país, com aquí el pa amb tomàquet. Amb tot el menjar van poder fer un bon dinar!! Mireu que macos. Diuen que els hi va agradar molt.









El Dissabte passat no feia gaire bon temps i vam decidir anar al Cinema amb l'Eudalt i en Yosuf, era una pel·lícula de riure, ara no recordo el nom, però vam riure molt tots plegats!! Tornant cap a Banyoles, vam anar a donar un volt amb cotxe amb la Katy, a la Katy li encanta anar amb cotxe, a més, li vaig fer un CD amb la música que ella escolta i sempre el porta a sobre.

Ahir vam anar a la platja!! Vam marxar a les 12 de Banyoles i vam anar a l'Escala. No feia molt bon temps i més aviat feia un vent fred, però tot i així els nostres rossinyols es van banyar al Mar!!! Jo només de veure'ls em venia fred, però ells en tenien moltes ganes, així que els hi vam deixar banyadors i tovalloles i tots cap a dins! S'ho van passar molt bé.

Al cap d'una estona els va entrar la gana, vam anar a encarregar pizzes i pollastres a l'ast i vam decidir anar a Cala Montgó a dinar. Després de dinar, van anar a jugar a pilota.

Després, per allà les 6 de la tarda vam anar tirant cap a Banyoles altre cop, tot i que ells no volien marxar.

Aquí us deixo algunes fotos, que per cert, als nostres Rossinyolets els encanta que els tirem fotos :):)








No hay comentarios:

Publicar un comentario